Auto Ruotsista

Meidän kauttamme saatte auton Ruotsista helposti, nopeasti ja turvallisesti. Tarkistamme kaikkien asiakastoimeksiantojemme historian Ruotsin liikenneviraston tietokannasta. Tämän lisäksi käymme auton läpi 40-kohtaisen kuntotarkistuspöytäkirjan mukaan, korjaamotasoisilla vikakoodinlukujärjestelmillä ja yli 10 vuoden kokemuksella Ruotsin tuonneista. Olemme tuoneet autoja jo pitkään sekä asiakkaille, että liikkeellemme myyntiin. Tämän ansiosta meillä on todella hyvät verkostot Ruotsissa, me tiedämme mistä ostaa!

Ruotsin hintataso on hyvin edullinen ja Ruotsin läheisyys säästää huomattavasti ajoneuvon kuljetuskuluissa. Ruotsin autoista löytyy myös yleensä talvivarusteet, jotka valtaosasta Saksan autoista puuttuvat. Kruunun kurssi antaa euroon nähden vielä oman etunsa. Pelkästään näillä eduilla saatte jo jopa kahden tuhannen euron säästöt. Huomioon otettavaa on myös se, että Ruotsalaiset myyjät antavat harvoin yksityisille rekisterikilpiä mukaan – ja paikallisten tilapäiskilpien hankinta on sekä kallista, että aikaa vievää.

Operoimme aina vain tilauksesta, tukikohtanamme Ruotsissa pidämme Tukholman Värtahamnenia – josta lasketaan kilometrikorvaus asiakkaan haluaman auton luokse, sekä takaisin satamaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. Hintamme ovat kiinteät, eli mahdolliset tinkivarat jäävät kaikki asiakkaan hyödyksi.

Palvelupaketit

Etsintäpalvelu

100€ / 3 kk

Sovimme asiakkaan kanssa kriteerit, joilla etsimme autoa – lähetämme sähköpostiin sopivia vaihtoehtoja sitä mukaa kun niitä tulee myyntiin. Tarkistamme myös valmiiksi autojen historiatiedot ja välitämme ne asiakkaalle linkin mukana.

Tarkastuspalvelu

Suur-Tukholman alue 250€ + 0,43€/km

Muu Ruotsi 450€ + 0,43€/km

Käymme tarkistamassa joko etsintäpalvelumme kautta tai asiakkaan itsensä löytämän vaihtoehdon/vaihtoehdot. Normaalien testien ja tarkistuspöytäkirjan mukaisen auton läpikäynnin lisäksi suoritamme perusteellisen koeajon, hoidamme tinkaamisen ja lyömme kaupat lukkoon. Myyjä lähettää laskun autosta asiakkaalle sähköpostiin ja asiakas noutaa autonsa tarrakilvillä itselleen sopivana aikana.

Ostopalvelu

Suur-Tukholman alue 550€ + 0,43€/km

Muu Ruotsi 750€ + 0,43€/km

Käymme tarkistamassa joko etsintäpalvelumme kautta tai asiakkaan itsensä löytämän vaihtoehdon/vaihtoehdot. Normaalien testien ja tarkistuspöytäkirjan mukaisen auton läpikäynnin lisäksi suoritamme perusteellisen koeajon, hoidamme tinkaamisen ja teemme sitten kaupat. Asiakas maksaa auton Suomeen yrityksen tai suoraan myyjäliikkeelle. Auto toimitetaan Suomeen joko toimipisteellemme Pirkkalaan tai satamaan Turkuun. Erikseen sivittaessa voimme toimittaa auton myös asiakkaan haluamaan osoitteeseen.

Avaimet käteen palvelu

Etkö halua miettiä kaikki verotusteknillisiä asioita iltamyöhään? Tarjoamme myös avaimet käteen -palvelua, jossa hoidamme koko hankintaketjun ja toimitamme auton rekisteröitynä kotiovellesi, hinta alkaen 850€. Nämä paketit räätälöidään joka asiakkaan kohdalle erikseen ja hinta on tiedossa ennen kuin lähdemme matkaan.

Meidän kauttamme on myös mahdollista ostaa auto suoraan yhteistyöliikkeiltämme Ruotsista, valitse sinulle sopiva auto sivuiltamme ja toimitamme sen Nokialle. Autot on tarkistettu jo Ruotsissa ja saamme niistä yksityiskohtaisen raportin.