Auton myyntipalvelu

Paras tapa myydä autosi

Loistokaaran myyntipalvelun avulla auton myynti onnistuu vaivattomasti. Hoidamme puolestasi kaiken myymiseen liittyvän työn: myynti-ilmoitusten laatimisesta hintaneuvotteluihin ja myyntipapereiden laatimiseen.

Näin auton myynti tapahtuu

1. YHTEYDENOTTO
Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake, jolloin otamme sinuun yhteyttä.

2. SOPIMUS
Teemme kanssasi myyntipalvelusopimuksen, pesemme autosi myyntikuntoon, arvioimme autosi ja sovimme sinulle tilitettävän summan.

3. MARKKINOINTI
Laadimme myynti-ilmoitukset eri medioihin ja teemme myyntityön puolestasi.
4. RAHAT KÄTEEN
Tilitämme sinulle ennalta sovitun summan ja lunastamme mahdollisen loppuvelan autosi myynnin yhteydessä.

Asiakkaidemme kokemuksia

“Sain autoni myytyä myyntipalvelun kautta vain 7 päivässä! Olin sen verran tyytyväinen palveluun, että aion tuoda toisenkin autoni myyntiin.”

“Hinta oli yllättävän edullinen säästettyyn vaivaan nähden. Eikä enää renkaanpotkijoiden puheluihin vastaamista!”

Miksi myyntipalvelu?

Helppous

Suoritamme koko myyntiprosessin aina ajoneuvon pesusta kuvaamiseen ja myynti-ilmoituksen laatimiseen ammattimaisesti puolestasi ja toimimme sinun henkilökohtaisena myyntiedustajanasi. Autosi on käytössäsi koko myyntiajan.

Paras hinta

Autosta saatava hinta on paljon korkeampi kuin myytäessä se suoraan autoliikkeeseen tai annettaessa auto vaihdossa uudempaan. Kun myymme autosi puolestasi saat autostasi parhaan hinnan!

Nopeus

Autoliikkeenä pystymme tarjoamaan autosi ostajalle kauppaa nopeuttavia etuja, kuten tarjoamaan ostajalle kuluttajasuojan mukaisen turvan, autoihin rahoituksen ja ottamaan vastaan vaihtoauton.

Vaihtoauto

80% auton ostajista haluaa antaa vanhan autonsa vaihdossa ja me autoliikkeenä voimme ottaa vastaan vaihtoautoja. Myymällä autosi myyntipalvelumme kautta pääset eroon myös vaihtoautojen tarjoajista.

Hinnasto

Myyntipalvelumme sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Pesu
  • Kuntotarkastus
  • Koeajo
  • Myyntikuvat
  • Myyntityö
  • Markkinointi eri medioissa, kuten Nettiauto.com, Facebook ja Tori.fi

Veloitamme palvelusta 89 euroa + 600 euron palvelumaksun onnistuneesta myynnistä. Palvelumaksua ei veloiteta, jos autoa ei saada kaupaksi!

Jätä autosi ammattilaisen myytäväksi

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan ja laitamme myyntikoneistomme käyntiin! Huomioi kuitenkin, että yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.

Palvelumme toimii niin, että autosi omistajuus säilyy sinulla kaupan toteumishetkeen asti – hoidamme vain puolestasi kaiken auton myymiseen liittyvän työn (mm. myynti-ilmoitusten laatiminen, hintaneuvottelut, myyntipapereiden laatiminen jne).

Jos haluat tehdä kaupat nopeammin, voit myydä autosi myös suoraan meille.

Huomioithan, että auton myyntipalvelu ei ole optimaalinen alle 5000 €:n autoille!